Инструкции

Има два начина за създаване на фотокнига:

Единия начин е като създадете фотокнигата самостоятелно, а другия начин е с помощника, като използвате програмата Happy Eyes и нашите инструкции долу.
 
Съветваме ви, когато използвате автоматичното създаване на фотокнига, да си подредите снимките по начина по който искате, като ги номерирате. Също така, можете да промените реда в последната стъпка на помощника.
 
Стартирайте софтуера Happy Eyes и кликнете “Създай нова фото книга с помощник” след което изберете:
 Вашата фотокнига, ще бъде автоматично показана в Работното Поле. Ако искате да видите вашата фотокнига в пълен размер, трябва да кликнете на менюто "Фотокнига" и да изберете "Преглед на фотокнигата". Ако снимката ви е много малка или голяма, можете да кликнете върху ъгъла на снимката и да коригирате големината спрямо желания размер, за да пасва на страницата.В Работното Поле имате възможността да добавите снимки чрез влачене и поставяне от File Explorer от лявата страна. Също така можете да промените оформлението и фона чрез влачене или кликване от десния панел за корицата, или за фона на всяка страница. Ако искате да имате текст можете да добавите полета в страниците. Вижте по-горе наръчника на Happy Eyes за детайли. За да поръчате вашата фотокнига от fotokniga.bg, след като сте постигнали желания резултата и сте я записали на вашия компютър, е нужно да натиснете бутона „Качване на фотокнигата“, за да може ние да я разпечатаме и да получите вашата луксозна фотокнига.