Photohub е дигитално фотоателие за фотографски стоки и услуги.

19 / Февруари / 2021

По всяко време на годината има празници и поводи за подарък, и отнема много време в търсене на магазин, от където да се купи качествен и евтин сувенир за любим човек. А в живота на всеки човек има много познати, приятели и роднини, които наведнъж трябва да бъдат зарадвани с подаръци по една или друга причина.  По този начин получаваме следната картина: буквално постоянно е необходимо да се търси отговор на въпроса „Какво да подаря?“. И ако говорим за жена, съпруга –  при цялата си простота, този въпрос изглежда, че е много, много сложен. На първо място, поради изобилието от причини за даване на подарък. Трябва също да се каже, че съпругата е човекът, който трябва да получава подаръци без никаква причина. И какво да измисляте пак?! Наистина ли няма изход от тази ситуация? Съвсем не, защото в online магазина на photohub.bg се предлагат много възможности за интересни сувенири и необичайни фотоподаръци на достъпна цена. И всичко това сътворено от вас и с мъничко помощ от тях.

И така, съвсем скоро, всичките ви проблеми, свързани с решаването на въпроса какво можете да купите за подарък, ще бъдат напълно разрешени. Най-бързият и лесен подарък …. просто отворете телефона си подберете една или повече идейни снимки, изберете рамка и направете поръчка, като изпратите снаимка за печат на фотохартия през платформата на сайта photohub.bg. Предлагат ви голямо разнообразие от единични рамки, луксозни рамки – стилни, ретро или подвижни метални за 3 бр. снимки. Прекрасна идея за подарък са колажните рамки за по 2, 4, 6 … до 12 бр снимки в различни размери и форми.

Тук можете да намерите много уникални и оригинални продукти, които в огромния брой случаи са направени за конкретна поръчка. Изработват се сувенири и подаръци възоснова на снимки, предоставени от клиента. С други думи, вие донасяте или изпращате снимка, която ви харесва по една или друга причина, и я прехвърлят върху избрания вариант. Фотоподарък с топъл спомен - чаша, пъзел, магнитче, ключодържател.

Екипът на Photohub се стреми да бъде в синхрон с Вашите желания, като непрекъснато усъвършенства и разширява кръга на своите услуги.