Фотокнига

Красиви спомени събрани в луксозна фотокнига

Чудите се какво означава фотокнига, продуктова фотография, портретна фотография и рекламна фотография? Търсите си някой добър фотограф, който би могъл да запечата вашите спомени в красива снимка или картина? Ние сме точните хора. Ние от fotokniga.bg ще хвърлим малко светлина върху вашите въпроси относно фотографията и ще ви предложим нашите услуги свързани изцяло с нея. Разпечатване на снимки, картини, картички, луксозна фотокнига и други видове фотографски изделия.
 
Фотокнигата представлява съвременен заместител на така познатите ни фотоалбуми. Фотокнигата се разпечатва по дигитален или фото път, като се използват вашите дигитални снимки в тематичен дизайн или по ваш избор. Луксозната фотокнига може да бъде с твърди или меки корици, които могат да бъдат кожени или изработени от снимки. Има голям брои от разновидности, като можете да вкарате и вашето въображение за най-подходящ начин за изработка на фотокнигата. Те могат да бъдат : сватбени фотокниги, детски фотокниги, семейни фотокниги, лични фотокниги, както и фотокнига пълна с вашите екскурзии и преживявания.
 
Продуктовата фотография представлява, самостоятелна снимка на отделни артикули. Професионална и специфична обстановка във фотостудио в която се набляга изцяло върху акцента на самостоятелен продукт. Използват се с рекламна цел, за създаването на картички, картини или фото – портфолио за фотографи и изложби. Нужни са само професионален фотограф и подходящ фон за създаването на перфектната продуктова фотография.
 
Портретна фотография е фотография, в която се набляга върху заснемането на портрет на даден човек или малка група от хора. Тя има за цел да представи дадения човек или групата от хора в добра светлина, като се акцентира върху лицето, въпреки че понякога може да включва и част от тялото. Може да се използва за създаването на фотокнига или модни списания, картички, снимки и картини за лична употреба, дори понякога и за рекламни материали.
 
Рекламната фотография представлява професионална снимка със специфичен дизайн за създаването на рекламна снимка на определен продукт. Тя е тясно свързана с продуктовата фотография и често се комбинират за създаването на качествена реклама. В действителност снимката става рекламно лице на продукта. Тази услуга се използва от фирми, които искат да представят своя продукт по един по-различен начин.
 
Всичките тези фотографски услуги и още различни видове можете да намерите при нас във fotokniga.bg. Ние улавяме всеки един момент и го превръщаме в спомен за цял живот. Помагаме на вашия бизнес бъде красиво поднесен на клиентите ви и да изкараме скритите му свойства на показ. Не чакай а провери нашите услуги горе в менюто и избери това което най-много ще ти бъде необходимо!
 

Фотосесия в студио

Фотосесия в студио

Услуги

За вашите лични нужди или бизнес интереси, разгледайте нашите услуги

Новини

Разгледайте новите ни новини и услуги

Услуги

Фотокнига

Фотокнига. Разпечатай своите спомени, събрани в албум

Продуктова фотография

И нейното значение за бизнеса

Портретна фотография

Уловена емоция

Новини

24 / Май / 2024

Какво представлява създаването на картини?

Това е процес при който се комбинират творческото мислене с технически умения за рисуване.

23 / Май / 2024

Каква е историята на кубизма?

Той е едно от най-влиятелните движения на XX век.

22 / Май / 2024

Фотография за начинаещи

Важно е да знаят като за начало основите.